Βήμα στην επικοινωνία

Η Podium στο Θέατρο Olvio

Η Podium στο Θέατρο Olvio 


Το ισπανικό έργο “Tres” του διακεκριμένου ισπανού συγγραφέα και ηθοποιού Χουάν Κάρλος Ρούμπιο, θα ανέβει την προσεχή σεζόν στο Θέατρο Olvio, σε σκηνοθεσία Γιάννη Λασπιά

Το μέλος του γραφείου μας Δημήτρης Ψαρράς, διερμηνέας συνεδρίων και μεταφραστής, υπογράφει τη μετάφραση του έργου στα ελληνικά, το οποίο θα παρουσιαστεί σε πανελλήνια πρεμιέρα. 

Το “Tres” έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαντιάγο της Χιλής στις 21 Μαρτίου του 2005. Έκτοτε, έχει διαγράψει μια αξιοζήλευτη πορεία: έχει μεταφραστεί σε επτά γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, βασκικά, πολωνικά, πορτογαλικά και ελληνικά), έχει παρασταθεί, εκτός από την Ισπανία, στο Πουέρτο Ρίκο, τις ΗΠΑ, την Κόστα Ρίκα, τη Βενεζουέλα, την Αργεντινή και την Ιταλία, ενώ προγραμματίζεται με τη νέα σεζόν να «ταξιδέψει» σε Βραζιλία, Κολομβία, Δομινικανή Δημοκρατία, και φυσικά στη χώρα μας.

Η υπόθεσή του αφορά τρεις φίλες γύρω στα 40, τη Ροθίο, τη Νούρια και την Άντζελα, που συναντώνται ξανά μετά από είκοσι τρία ολόκληρα χρόνια σ’ ένα reunion. Επιτυχημένες επαγγελματικά, αλλά μόνες στην προσωπική τους ζωή, αποφασίζουν να πάρουν την τύχη στα χέρια τους και να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους: να βρουν τον ιδανικό άντρα που θα τις βοηθήσει να πραγματοποιήσουν το μεγάλο τους όνειρο, να αποκτήσουν παιδί πριν να είναι πολύ αργά. Η αναζήτηση ξεκινά, o τέλειος άνδρας εντοπίζεται και το μόνο που απομένει είναι να μπορέσουν να τον πείσουν να γίνει ο πατέρας των παιδιών τους.