Βήμα στην επικοινωνία

Προφίλ

Μετάφραστικές υπηρεσίες

Στην εποχή της εξειδίκευσης και της παγκοσμιοποίησης, εμπιστευτείτε σε ειδικούς την επιτυχία του συνεδρίου, του σεμιναρίου  ή της επιχειρηματικής σας συνάντησης…


Για εμάς η επικοινωνία είναι πάθος …

Για εσάς … ζητούμενο…


Η Podium παρέχει διακεκριμένες υπηρεσίες διερμηνείας και μετάφρασης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ομάδα μας, η οποία αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες διερμηνείς – μεταφραστές με πάθος για τη δουλειά τους και αδιαπραγμάτευτη δέσμευση στην ποιότητα, εγγυάται ακρίβεια και διαφάνεια.


Οι δικές σας ανάγκες είναι η προτεραιότητά μας.


Η πορεία μας στο χώρο της διερμηνείας και της μετάφρασης έχει επιβραβεύσει την πίστη μας σ’αυτό που κάνουμε και τη συνεχή προσπάθεια να φανούμε αντάξιοι των απαιτήσεων της αγοράς και των πελατών μας.

Σεβόμαστε τις δεσμεύσεις μας για ποιότητα, αξιοπιστία και συνέπεια, τηρούμε τον κώδικα δεοντολογίας του επαγγέλματός μας, όπως αυτός ορίζεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Διεθνούς Ένωσης Διερμηνέων Συνεδρίων (http://aiic.net/), και κινούμαστε πάντα με ήθος και σεβασμό τόσο προς τον πελάτη που μας εμπιστεύεται όσο και προς τους συνεργάτες μας που αποτελούν το πολυτιμότερο κεφάλαιό μας.